Verdenskort planlægningskort

Lagerstatus: På lager

980,00 kr

* Skal udfyldes

Beskrivelse

Detaljer

Dette søkort anvendes til sejladsplanlægning. Til navigation, tilbyder vi PC-Søkort som dækker de lokale farvande og som er meget detaljeret, ligesom papirsøkort.

Vores PC søkort anvender, lige som de professionelle søkort, de oficielle nautiske data, som vi modtagr fra de nationalle hydrografiske institutioner. I Danmark er denne institution Kort- og Matrikelstyrrelsen og hører under Miljøministeriet.

Nem installation !  Kortet leveres på et CD sammen med et enkelt og brugervenligt navigationsplotterprogram. Det kan bruges på max een komputer ad gangen. I nødstilfælde kan vi levere kortet ved at henvise til et link hvor man kan dowloade kortdata og så sender vi en kode til at åbne det ønskede kort.

Tilslut en GPS antenne, pris 445 kr,  så virker din PC som en sofistikeret navigationsplotter med yderligere mulighed for ekkolod og radar funktioner ( option ). Ydermere kan der kobles en Navtex og AIS modtager, se vores øvrige varer i butikken i kategorien PC Søkort.

Alle vores søkort kan kombineres sammen og de behøves ikke at blive købt samtidigt. Ønsker man at øge ens dækningsområde, skal man blot købe en udvidelseskode som man kan får tilsendt via email eller SMS. Nemmere kan det ikke være.

Selvom prisen er lav, så indeholder kortet en række nyttige funktioner, som normalt findes i professionelle søkort systemer.

Vores PC-Søkort er af type vektor kort. Det betyder at detaljeringsgraden, modsat Det Levende Søkort, bevares og tilpasses den aktuelle visning.

Maritim-elektronik.dk er en dansk eneforhandler af disse PC Søkort og vi har solgt dem til mange tilfredse lystsejlere, herunder langtursejlere samt en række danske rederier

Yderligere information

Yderligere information

Subtitle Ikke tilgængelig
Brand Ikke tilgængelig
Kategori Ikke tilgængelig