S10 AIS Nødsender

Lagerstatus: På lager

2.295,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Nyeste produkt fra verdens førende producent af kommunikationsudstyr:  McMurdo

AIS nødsender med indbygget GPS. Flashlys for signalering. Flyder. Er vantæt ned til 60 mtr. hvilket gør den velegnet for dykkere.

Smartfind S10 sender opdaterende informationerne i min. 24 timer. Den er udstyret med et batteri, som virker i  5 år. Den er vandtæt, som er vigtigt blandt sportsdykkere og kajakroere. Den udstyret med et LED flashlight, som, under nedsat sigtbarhed, kan hjælpe med den visuelle lokalisering. 

Produktet  kan være afgørende  i eftersøgningen af et nødstedt besætningsmedlem. Smartfind S10 benytter både AIS (Automatic Identification System) og GPS. Når den aktiveres sender den et nødsignal ud til alle AIS modtagere inden for rækkevidde på ca. 4 sømil. Den har en indbygget GPS modtager og kan derfor sende et AIS signal, indeholdende GPS position samt et individuelt tildelt MMSI nummer. Nøjagtig information om pejling/afstand og position kan vises på AIS plotter skærmene, og giver dermed redningsmandskabet de nødvendige oplysninger for at sikre en hurtigst mulig assistance. 

Dimensioner 195mm x 44mm og vægt kun 150g, hvilket gør den nem at have med sig.

 Nem at aktivere, selv med kolde fingre og/eller  handsker på. 
Nødsignalet bliver vist på plottere som kan vise AIS nødsignaler.

Yderligere information

Yderligere information

Subtitle Ikke tilgængelig
Brand Ikke tilgængelig
Kategori Ikke tilgængelig