Navionics+ Prepaid Kort - Danmarks Billigste!

Navionics+ PLUS

Download selv dit dækningsområde.


Følg vores vejledning til at installere og vælg dit dækningsområde helt selv. 


Det er nemt og enkelt.

Lagerstatus: På lager

999,00 kr

* Skal udfyldes

Beskrivelse

Detaljer

 

Overvældende værdi

Navionics+ har høj detaljeringsgrad. Du får 1 ft/0.5 m HD kontur på hav- og søområder på et og samme kort. Alene i USA og Canada er der mere end 18.000 søer, med mange tusinde søer i hele verden! Se de senest tilføjede søer her!

Detaljerede kort og meget mere!

Nautical Chart  er en robust kort resurse, som er brugt af sejlere over hele verden. Navionics' SonarChart™  er et HD batymetrisk kort, der viser konstante ændringer. Community Opdateringerne  udgør kort data, som deles af andre sejlere.

1 ft/0.5 m HD

Navionics'  SonarChart™  kort giver høj detaljeringsgrad med op til  1 ft/0.5 m kontur.  Det er desuden muligt at tilføje data fra eget ekkolod for at øge dækningen for dit vanlige område. Dette kan gøres med din plotter (Se Navionic's  guide til dette ), men det er også muligt at bruge en mobil enhed og overføre det trådløst med SonarChart™ Live.

Daglige opdateringer

Navionics' kort data bliver opdateret med ca 2.000 ændringer hver eneste dag. Når du køber et Navionics kort, kan du frit downloade de seneste opdateringer i et helt år, og det er nemt og enkelt. Her får du både den officielle kort data og ændringer og opdateringer fra andre sejlere. 

 

Opdater til fornuftige priser

Du kan købe et opdateringskort, der lader dig opdatere enten et ældre Navionics kort eller et kort fra en anden producent. Læs mere < for her. Ved opdatering får du det mest opdaterede kort og alle funktionerne fra Navionics+ til en fornuftig pris

Plotter Sync

Hvis du har en af udvalgte  Raymarine Wi-Fi plottere, can du aktivere dit Navionics+ card, overføre ruter og markører og uploade logs fra dit ekkolod direkte fra din båd! Du kan desuden downloade nye dækningsområder trådløst ved at bruge din smartphone til at forbinde din plotter til Navionics' Boating appen.

Autorouting!

Autorouting er en funktion der er tilgængelig, når du bruger dit Navionics kort på  kompatible plottere fra B&G, Lowrance, Simrad and Raymarine  i flere dele af verdenen. Det er et fremragende værktøj.
 
Med Navionics får du også adgang til det nye Dock-til-dock Autorouting, som er tilgængeligt på Raymaririne MFDs, og som noget nyt hurtigt laver detaljerede ruter fra start til slut, selv gennem snævrer passager. Dette sker ved sofistikerede algoritmer. Se videoen om Dock-til-Dock autorouting her.

Raymarines avancerede funktioner

For Raymarine ejere er Navionics en særdeles fremragende løsning. Hvis du har en kompatibel  Raymarine MFD med seneste R17 software, får du adgang til endnu flere funktioner med dit Navionics+ kort: Dock-til-dock AutoroutingSonarChart™ Live display på plotteren samt flere avancerede valgmuligheder. Download software updateringerne her  

Navionics+ Small

Med Navionics+ Small downloader du selv dit dækningsområde online. Dette sker via Navionic's hjemmeside. Du kan også øge dit dækningsområde, hvis du skal nye steder hen!

Yderligere information

Yderligere information

Subtitle Navionics+ PLUS
Brand Ikke tilgængelig
Kategori Ikke tilgængelig