Det Levende Søkort - Tyskland

Lagerstatus: På lager

970,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Kortet dækker den tyske kyst.

Vores  Det Levende Søkort anvender, lige som de professionelle søkort, de oficielle nautiske data, som vi køber fra de nationalle hydrografiske institutioner. I Danmark hedder denne institution Kort- og Matrikelstyrrelsen.

Detaljeringsgraden, som vises på det vedlagte billede, er på samme niveau som ved de professionelle søkort og man kan få dem opdateret hvert år. Prisen for opdatering er 60 % af nyprisen

Tilslut en GPS antenne til 495 kr , så virker din PC som en sofistikeret navigationsplotter med mulighed for ekkolod, Navtex, AIS og radar funktioner ( købes separat ).

Nem og hurtig installation !  Kortet leveres som download sammen med et enkelt og brugervenligt navigationsplotterprogram. Det kan bruges på max een komputer ad gangen. I nødstilfælde kan vi levere kortet ved at henvise til et link hvor man kan dowloade kortdata og så sender vi en kode til at åbne det ønskede kort.

Kan nemt udvides med resten af vores De Levende Søkort så det dækker dine sejladsbehov.

Alle vores De Levende Søkort kan kombineres sammen og de behøves ikke at blive købt samtidigt. Ønsker man at øge ens dækningsområde, skal man blot købe en udvidelseskode som man kan får tilsendt via email eller SMS. Ved bestillingen skal man oplyse nummeret på sin USB nøgle, fordi vores  Søkort er koblet sammen med denne PC nøgle.  Nemmere kan det ikke være.

Der er mulighed for besparrelser: Vi har f.eks lavet en kombipakke som dækker Danmark, Sverige og Norge ,  der opnås besparelse ved at købe alle 3 lande, Se vores øvrige kombipakker,  hvor  der kan opnåsbesparelser.

Yderligere information

Yderligere information

Subtitle Ikke tilgængelig
Brand Ikke tilgængelig
Kategori Ikke tilgængelig