Det Levende Søkort - Danmark

Et fremragende PC søkort, hvor du får både dækningsområde og navigationsprogram.

Lagerstatus: På lager

1.790,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Det Levende Søkort DLS anvender, lige som de professionelle søkort, de oficielle nautiske data, som købes fra de nationalle hydrografiske institutioner. I Danmark er denne institution Geostyrelsen.

Brugervenligt søkort af type vektorkort som dækker hele Danmark. Du behøver kun en GPS antenne så din PC kan fungere som en navigationsplotter hvor du kan se din båds bevægelser på søkortet. GPS antennen, som virker med Det Levende Søkort, kan du også købe i vores webbutik. Antennen tilsluttes nemt via et USB stik.

Fordelen ved at købe netop denne kortpakke er, at pakken nemt kan udvides med andre nationale søkortpakker som Norge, Sverige, Tyskland eller andre.  Udvidelse med andre farvande er meget nem og sker ved, at vi leverer en kode som åbner de ønskede ekstra farvande.

Desuden har vi kombipakker som f.eks. Skandinavien eller flere farvande samtidigt, hvor der opnås store besparelser.

Derudover er vores søkort, ligesom de profesionelle elektroniske søkort, af type vektor kort, som betyder, at kortet består af flere forskellige lag. Alle lag er digitaliseret som resulterer i, at når man zoomer ind på et objekt, bliver tydeligheden bevaret. 

Vores Det Levende Søkort er meget nemt at installere: der følger en brugeranvisning på engelsk.

Ud over GPS, kan man også tilslutte en AIS modtager til PC-en og få vist AIS objekter på søkortet.

Internet er påkrævet ved installation men ikke ved brug.

 

Se herunder for udvalgte funktioner i Det Levende Søkort

Høj Brugervenlighed for PC Søkortet

Nem installation - Det Levende Søkort er både nemt at installere på din computer. Det er ligeledes meget nemt at installere din GPS. Bare tilslut den til din computer og du vil se din position på kortet. 

Night Vision - Lyset i programmet kan sættes til dag/nat lys eller "Dusk" som er midt imellem. 

Nem navigation i et avanceret software - Det Levende Søkort er har mange gode funktioner og er samtidigt ganske brugervenligt. Zoom og navigation er brugervenligt. 

Markører - Det er nemt at indsætte egne markører, hvis man fx. har et yndlingsfiskested.

Ruteplanlægning - Med Det Levende Søkort kan du nemt på din PC planlægge dine ruter både på land og til søs. Ruteplanlægning sker ved at placere forskellige Waypoints. Disse kan nemt redigeres ved at trække dem til en anden position. Når der sejles ud fra på forhånd-angivet waypoints, indeholder "On Route" funktionen afstand til næste waypoint. 

AIS - Hvis du har en AIS data og ønsker AIS data direkte på din PC skærm, så kan den nemt tilsluttes. Det Levende Søkort understøtter alle AIS modtagere.

Autopilot - Det Levende Søkort kan navigere en autopilot, der er NMEA0183 kompatibel.

Yderligere information

Yderligere information

Subtitle Nej
Brand Nej
Kategori Nej