Det Levende Søkort - navigationsprogram

Et fremragende PC søkort, hvor du får både nautiske data og navigationsprogram.

Lagerstatus: På lager

1.790,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Det Levende Søkort er et navigationsprogram som kan bruges med forskellige typer data som er ikke inkluderet i programmet. 

Vi anbefaler  AVCS og ENC celler til brug sammen med vores program: for at få pris på de nautiske data , har vi brug for hvilket dækningsåmråde ønskes sammen med navigationsprogrammet

Vi kan sammensætte det mest optimale dækning på tværs af de nationale farvande. For eksempel hvis en kunde sejler imellem Bornholm of Sydsverige tilbyder vi de nautiske data som kun dækker dette farvand. Det gør at den samlede løsning er ret konkurrencedygtigt prismæssigt

Det Levende Søkort er meget nemt at installere: der følger en brugeranvisning på engelsk.

Ud over GPS, kan man også tilslutte en AIS modtager til PC-en og få vist AIS objekter på søkortet.

Internet er påkrævet ved installation men ikke ved brug.

 Se herunder for udvalgte funktioner i Det Levende Søkort

Høj Brugervenlighed for PC Søkortet

Nem installation - Det Levende Søkort er både nemt at installere på din computer. Det er ligeledes meget nemt at installere din GPS. Bare tilslut den til din computer og du vil se din position på kortet. 

Night Vision - Lyset i programmet kan sættes til dag/nat lys eller "Dusk" som er midt imellem. 

Nem navigation i et avanceret software - Det Levende Søkort er har mange gode funktioner og er samtidigt ganske brugervenligt. Zoom og navigation er brugervenligt. 

Markører - Det er nemt at indsætte egne markører, hvis man fx. har et yndlingsfiskested.

Ruteplanlægning - Med Det Levende Søkort kan du nemt på din PC planlægge dine ruter både på land og til søs. Ruteplanlægning sker ved at placere forskellige Waypoints. Disse kan nemt redigeres ved at trække dem til en anden position. Når der sejles ud fra på forhånd-angivet waypoints, indeholder "On Route" funktionen afstand til næste waypoint. 

AIS - Hvis du har en AIS data og ønsker AIS data direkte på din PC skærm, så kan den nemt tilsluttes. Det Levende Søkort understøtter alle AIS modtagere.

Autopilot - Det Levende Søkort kan navigere en autopilot, der er NMEA0183 kompatibel.

 

 

Yderligere information

Yderligere information

Subtitle Nej
Brand Nej
Kategori Nej